Topsælgere

 

Schildkröt.   Eksklusive  dukker fra Tyskland - Også kendt som Skildpaddedukker.

Eksklusive dukker -  både legedukker til børn og samledukker til voksne.    Prisbelønnede i den bedste kvalitet.  Smukke og bedårende og livagtige ansigter,  Kraftigt og flot hår som kan redes og sættes,  nogle er også uden hår.  Dukkerne er både helt i vinyl  og findes også med blød stofkrop med kvalitetsfyld,  arme, ben og hoved i vinyl.  De fleste af legedukkerne kan åbne og lukke øjnene.  Sofieleg har et lille udvalg af legedukkerne.  

Fantastisk skønne og smukke dukker som ikke er til at stå for.  Dukkerne har alle flot tøj på   I den bedste kvalitet,  med fine og festlige detaljer.  Det kan købes ekstra tøj til Schildkröt dukkerne.   

Schildkröt er gammelt tysk firma som har lavet kvalitets dukker siden 1896.  Deres producter er "Made in Germany".   se:  www.shildkroet.de  og se det store udvalg i deres katalog.

 

-17%
0 anmeldelser
-40%
398,00 DKK
665,00 DKK
Du sparer: 267,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-34%
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Käthe Kruse - Tyskland

Käthe Kruse er en af verdens ældste dukkefabrikanter. Siden 1905 har Käthe Kruse fremstillet dukker og andet blødt legetøj i den allerbedste kvalitet, som stadigvæk bliver produceret i Tyskland. Foruden de skønne dukker har Käthe Kruse udvidet sortimentet til også at omfatte blødt og kærligt babylegetøj i yndige tekstiler og designs. Babylegetøjet bliver ligesom dukkerne produceret i de bedste naturlige materialer uden farlige kemikalier.                                                             

Käthe Kruse anvender kun tekstiler, der er behæftet med Öko-Tex 100 certifikatet - en garanti for at stoffet er fri for farver og kemikalier, der irriterer huden. Desuden bliver legetøjet testet af uafhængige institutioner i forhold til EN71/ASTM standarder. Mange af Käthe Kruse produkter er blevet prisbelønnet af det prestigefyldte Spiel Gut mærke, og meget af Käthe Kruses legetøj har vundet priser for opfindsomhed og legeværdi. Se også under "Baby" Käthe Kruse nusseklude m.m.

Paola Reina - Spanske dukker

Paola Reina dukkefirma har eksisteret siden 1994.  Det er blevet en succes i over 35 lande, og vi glæder os til at være med til for alvor at introducere dem til det danske marked. Paola Reina  designer dukker fra alle verdensdele: Afrika, Asien, Amerika og Europa med de forskellige folkeslags særlige kendetegn. De er meget fokuseret på, at dukkerne skal være unikke, både hvad angår deres udseende og deres kvalitet.

Dukkerne er designet af en verdens bedste dukkedesignere: Ruth Trefeissen – hun har tidligere været meget anerkendt inden for samle-dukker/porcelænsdukker, men har sammen med firmaet, Paola Reina, kastet sig over at producere  helt særlige dukker, til glæde for alle  dukkeelskere, store og små. 

Deres ansigter kendetegnes ved nogle smukke  udtryksfulde øjne og ikke mindst de flotte realistiske øjenvipper, som omkranser øjnene. De har tykt blødt hår, som sidder meget tæt i dukkens hovedbund, så det kan sættes i mange frisurer uden at der bliver brede ”revner” i håret.

Dukkerne bliver alle producerede i Spanien, lavet af de bedste materialer, og bliver alle samlet i hånden. De er klædt i glade farver - tøjet er moderigtigt og i lækkert.  Dukkerne fås med forskellige detaljerede sko, sandaler eller støvler.

Et særligt kendetegn ved disse dejlige dukker er deres helt skønne duft  af naturlig vanilie. Paola Reina dukkerne er phtalatfri .