Topsælgere

Asi  Dukker fra Spanien

Alle  dukker fra Así er  producerede på egen fabrik i Spanien. Kvaliteten er i top, de er CEmærket,  phtalatfri og uden alle giftstoffer.

Fra spanske ASI har vi de skønneste og mest bedårende dukker.  Así har siden 1949 været et familieejet og familiedrevet firma. De designer og producerer deres smukke dukker i Spanien i en høj kvalitet.

Dukkerne fra Asi er kendetegnet ved fine ansigtsudtryk,  de er smukke og yndige og mange ligner en rigtig lille baby med fine detaljer på fingrene og folder på lårene.

Dukkerne findes med hård krop i vinyl så de nemmere kan sidde op og eventuelt komme i bad.  De findes også med blød krop.  De findes i rigtig mange forskellige størrelser.

Alle har det fineste tøj på i dejlige farver med fine detaljer, og det kan købes ekstra tøj til dukkerne.  Dukkerne findes både med hår og uden hår.  De fleste af baby dukkerne kan ikke lukke og åbne øjnene.  Det står skrevet hvis de kan. 

0 anmeldelser
-20%
0 anmeldelser
-26%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-20%
95,00 DKK
119,00 DKK
Du sparer: 24,00 DKK
0 anmeldelser
-23%
359,00 DKK
469,00 DKK
Du sparer: 110,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-31%
329,00 DKK
479,00 DKK
Du sparer: 150,00 DKK
0 anmeldelser
-25%
0 anmeldelser
-45%
0 anmeldelser

Asi  - Spanske kvalitetsdukker

Dukkerne er producerede i Spanien.  Høj kvalitet,  alle dukkerne er tested,  fri for phtalater og fylder alle Europiske krav og regler. 

Det er babydukker,  og dukker for lidt større piger.  Dukker med hår og uden hårDukker med vinyl krop. Smukke dukker med yndigt ansigtsudtryk og fine detlajer.  Deres tøj er i høj kvalitet, smukt design og dejlige farver. 

Virksomheden bag Asi-dukkerne er familiedrevet, og har produceret dukker helt tilbage til 1942. Virksomheden lægger vægt på god balance mellem fornyelser og tradition.  Det hentes løbende nye designere ind, der kan give inspiration til udviklingen.for at sikre at dukkerne passer til tidens børn. 

Hver dukkeserie har sit eget navn.  Tøjet til dukkerne er også lavet med henblik på, at det skal ligne rigtigt babytøj. En dukke fra Asi kan virkelig leve op til sin rolle som baby. Og det vil glæde alle som elsker at lege med dukker som ligner en rigtig baby.