Topsælgere

Götz dukker fra Tyskland

Götz er en serie af dejlige, skønne dukker med yndige og udtryksfulde ansigter.
Håret har et naturligt look, kraftigt og flot, og er designet så det kan tåle og holde til at blive vasket, redt og leget med igen og igen.
Øjnene er altid håndmalet eller sat i med hånden. Nogel af dukkerne har øjne som kan lukkes i og åbne, andre ikke,
Kroppene er af vinyl (Phtalatfri) eller med bomuldsfyld for at give den mest livagtige fornemmelse af en baby. Götz dukkerne findes i mange forskellige modeller og størelse, både til mindre og større piger og det kan købes ekstra tøj til dukkerne. 

Götz har vundet mange priser i f.eks. USA. Bla. "Best Toy Award" og "National Parenting Award". Dukkerne designes af anerkendte dukke-designere, og laves med søde ansigtstræk som taler til enhver lille dukkemors hjerte.  Alle dukkerne er produceret i begrænset antal og kommer nummereret.
Alt i alt dukker af høj kvalitet til en meget fornuftig prise.

Hos Sofieleg finder du et stort udvalg af Götz dukker.

Götz er et dukke manufaktur selskab, der blev grundlagt i Rödental i Tyskland tilbage i 1950. Götz blev grundlagt af Marianne Götz og Franz Götz. .

 

-29%
98,00 DKK
139,00 DKK
Du sparer: 41,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-46%
75,00 DKK
139,00 DKK
Du sparer: 64,00 DKK
0 anmeldelser
-40%
0 anmeldelser
-55%
29,00 DKK
65,00 DKK
Du sparer: 36,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-10%
265,00 DKK
295,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK
0 anmeldelser
-15%
0 anmeldelser
-24%
98,00 DKK
129,00 DKK
Du sparer: 31,00 DKK
0 anmeldelser
-4%
0 anmeldelser
-9%
0 anmeldelser
-11%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-10%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-19%
0 anmeldelser
-18%
0 anmeldelser

Götz er et dukke manufaktur selskab, der blev grundlagt i Rödental i Tyskland tilbage i 1950. Götz blev grundlagt af Marianne Götz og Franz Götz. I 7 år blev dukkerne fremstillet af flere af Götz familiemedlemmer i pap mache indtil efterspørgslen på de smukke dukker blev så stor, at de måtte skifte til en mere effektiv modellerings metode i år 1957. Derfor begyndte de at fremstille Götz dukkerne ved at gøre brug af rotations modellering, hvilket gjorde det muligt at producere flere dukker i samme høje kvalitet på kortere tid. Götz har nogen af de bedste og mest kendte dukkedesignere, som er kendt overalt i dukkeverdenen. På trods af at der er så stor viden og ekspertise inden for eget selskab, rækker de langt ud i dukke branchen, da de ofte laver samarbejde med andre legetøjsfirmaer. Her hjælper de blandt andet med at lave special edition dukker til særlige anledninger. På den måde deler Götz både ud af viden og ekspertise fra deres anerkendte designere, og holder sig selv op to date hele tiden.

Du kan med sikkerhed give dit barn en Götz dukke, da deres produkter er nogle af de reneste på markedet. Götz fremstiller deres dukker helt uden duftstoffer og parfume, som du ellers kan findes i andre dukker. Derudover bliver Götz dukkerne produceret helt fri for AZO-farvestoffer. AZO-farvestoffer er mistænkt for at være allergifremkaldende, hvis de findes i for store koncentrationer. Naturligvis er produkterne fra Götz helt fri for phthalater og andre farlige stoffer. Der er flere forskellige linjer i Götz sortimentet – deres ”Baby Pure” linje, som er dukker, der er beregnet til børn allerede fra 0 måneder og kan være en oplagt gaveidé til barnedåb. Deres ”Aquini” linje består af to linjer af fine dukker til badet – som er delt op i to serier med baby badedukker og en anden serie, der hedder ”Maxy Aquini”, der er dukker med hår. Badedukker Götz kan du give til både børn helt ned til 18 måneder, og de store badedukker med hår kan du give til et heldigt barn fra 3 år og op.