Kidz´n´Cats, Isabel eksklusiv dukke , med sin kurv og lille tøjdyr - 46 cm.

-17%
929,00 DKK
1.125,00 DKK
Du sparer: 196,00 DKK

Kidz´n´Cats,  Isabel  eksklusiv dukke 46 cm.

Flot dukke, smuk dukke til alle som elsker dukker både til leg og dem som samler på smukke dukker.

Isabel er så smuk og yndig, og er slet ikke til at stå, med sine smukke blå  øjne (kan ikke åbnes og lukkes) og flot lyst langt hår.  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Isabel er iført rigtig smart og lækkert tøj med flotte detaljer. Super god kvalitet.   Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Model/varenr.: KC-Isabel 46cm.

Kidz´n´Cats,  Isabel  eksklusiv dukke 46 cm.

Isabel er så smuk og yndig, og er slet ikke til at stå, med tillidsfulde blå  øjne (kan ikke åbnes og lukkes) og flot lyst langt hår.  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Isabel er iført rigtig smart og lækkert tøj med flotte detaljer. Super god kvalitet.   Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Her er der kælet for detaljerne og alt i super flot kvalitet fra tyske Kidz´nCats .  En dukke både til de lidt større børn, og en som samler på dukker. En dukke man ikke skiller sig af med.  Vejl. pris er 1.155,-  d.kr.

Kidz´n Cats er tysk firma som producerer eksklusive dukker med mange fine detlajer, altid iført et flot sæt tøj. Dukkerne er testet og godkendt, uden giftstoffer og phtalater og fyllder alle krav.                                                             Dukkerne bliver produceret i Tyskland.

  • Alder: + 4 år (er anbefalede til børn over 5 år)
  • Mål: 46 c
  • Varenr. KC-Isabel  46cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler