Antonio Juan Babydukke, Peke Toquilla, i fint tøj, rosa, grå og blomstret, + 3 år - 29 cm.

329,00 DKK
449,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK

Antonio Juan Babydukke, Peke Toquilla, i fint tøj, rosa, grå og blomstret, + 3 år - 29 cm.

  • Yndig lille babydukke med blød stof krop, arme, ben og hoved i vinyl.  Øjnene er blå (kan ikke lukkes)   Nuttet ansigt ligner en lille rigtig baby.  Dukken er iført fint set tøj i rosa, grå og blomstret stof.  sokker, hue, halstørrklæde, nederdel og trøje, og hun har sin kære sut med.

Muñicas Antonio Juan er en af de første producenter i legetøjsbranchen, som har introduceret organisk bomuld i tøjet til vores kreationer. Som producent af dukker er vi ansvarlige for at tilvejebringe et sikkert og sundt miljø for børnene, samtidig med at vi forpligtiger os til at efterlade en mere bæredygtig verden. Frugten af denne filosofi starter med denne kollektion, der er designet med respekt for miljøet og for helbredet hos vores små…

Vores organiske bomulds mærke ”Organic Cotton” garanterer at vores dukketøj er fremstillet af organisk bomuld, fra organiske bomulds planter, fri for pesticider, hånd plukket og bearbejdet uden brug af kemikalier med bæredygtighed, kreativitet og kvalitet til gavn for vores børn og denne planet!

Model/varenr.: AJ Peke 17194

Antonio Juan Babydukke, Peke Toquilla, i fint tøj, rosa, grå og blomstret, + 3 år - 29 cm.

Yndig lille babydukke med blød stof krop, arme, ben og hoved i vinyl.  Øjnene er blå (kan ikke lukkes)   Nuttet ansigt ligner en lille rigtig baby.  Dukken er iført fint set tøj i rosa, grå og blomstret stof.  sokker, hue, halstørrklæde, nederdel og trøje, og hun har sin kære sut med. 

  • Muñicas Antonio Juan er en af de første producenter i legetøjsbranchen, som har introduceret organisk bomuld i tøjet til vores kreationer. Som producent af dukker er vi ansvarlige for at tilvejebringe et sikkert og sundt miljø for børnene, samtidig med at vi forpligtiger os til at efterlade en mere bæredygtig verden. Frugten af denne filosofi starter med denne kollektion, der er designet med respekt for miljøet og for helbredet hos vores små…

 

  • Mål:  29 cm.
  • Varenr. :  AJ Peke 17194
  • Alder: + 3 år

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler