Paola Reina - Las Amigas dukke Cristi, 32 cm.

369,00

Paola Reina - Las Amigas dukke Cristi, 32 cm.

Cristi har et smukt anigt og søde små fregner.  Hun har store runde smukke blå øjne, (kan ikke lukkes) Det flotteste lange røde hår og en pink hårbørste til at børste håret.

Hun er en af veninderne fra den populære dukke serie "Las Amigas"

Tøj og sko er inklusiv. Dukken leveres i æske med vindue. Dukken er stiv, men både arme og ben kan bøjes lidt, så tøjet nemmere kan komme af og på. Dukken er i vinyl (phtalatfri)  og har en svag duft af vanlilje.   Godkendt og testet og uden phtalater.

Paola Reina dukkerne er fra Spanien,  bliver producerede i Spanien.  Smukke og unikke kvalitetsdukker med udtryksfulde ansigter,  smart og farverigt tøj.  Det kan købes en del tøj til dukke

Model/varenr.: PaRei-Cristi

Paola Reina - Las Amigas dukke Cristi, 32 cm.

Cristi har et smukt anigt og søde små fregner.  Hun har store runde smukke blå øjne, (kan ikke lukkes) Det flotteste lange røde hår.

Hun er en af veninderne fra den populære dukke serie "Las Amigas"

Tøj og sko er inklusiv, plus en hårbørste til at børste det flotte hår.   Dukken leveres i æske med vindue. Dukken er stiv, men både arme og ben kan bøjes lidt, så tøjet nemmere kan komme af og på. Dukken er i vinyl (phtalatfri)  og har en svag duft af vanlilje. 

Paola Reina dukkerne er fra Spanien,  bliver producerede i Spanien.  Smukke og unikke kvalitetsdukker med udtryksfulde ansigter,  smart og farverigt tøj.  Det kan købes en del tøj til dukkerne. 

  • Alder: + 3 år
  • Mål: 32 cm.
  • Materialer:  Vinyl
  • Varenr.  PaRei-Cristi

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler