Green Toys - Den orange Traktor med trailer til den lille landmand. + 1 år - Udeleg

149,00 DKK
179,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK

Green Toys - Den orange  Traktor med trailer til den lille landmand. + 1 år - Udeleg

Super sød og fin traktor i plastik fra Green Toys i en dejlig orange farve og med masse fine detaljer.  Lavet af genbrugte mælkejunger. Traktoren har en trailer bagved, som kan tages af og på og er perfekt til at transportere alle de økologiske grøntsager hjem!  til gården.

Super god til indendørs eller udendørs brug. Traktoren har ingen metalaksler og ruster ikke og den har gode store hjul til at køre i sandkassen.

Green Toys laver lækkert kvalitets legetøj produceret i USA og der bruges udelukkende genbrugte mælkejunger i produktionen, til stor glæde for miljøet og bæredygtigheden. Deres indpakning er også lavet af 100% genbrugspap. Her er virkelig tale om miljøvenligt og sikkert legetøj, alt er gennemtestet og der findes ingen spor af BPA, phthalater, PVC eller coating, som kan indeholde fx bly. De er godkendt til fødevarebrug og kan også gå i opvaskemaskinen.
Model/varenr.: GT 01042

Traktor med trailer til den lille landmand.

Fin traktor fra Green Toys lavet af genbrugte mælkejunger. Traktoren har en trailer bagved, som kan tages af og på og er perfekt til at transportere alle de økologiske grøntsager hjem!

Super god til indendørs eller udendørs brug. Traktoren har ingen metalaksler og ruster ikke og den har gode store hjul til at køre i sandkassen.

Green Toys laver lækkert legetøj produceret i USA og der bruges udelukkende genbrugte mælkejunger i produktionen, til stor glæde for miljøet og bæredygtigheden. Deres indpakning er også lavet af 100% genbrugspap. Her er virkelig tale om miljøvenligt og sikkert legetøj, alt er gennemtestet og der findes ingen spor af BPA, phthalater, PVC eller coating, som kan indeholde fx bly. De er godkendt til fødevarebrug og kan også gå i opvaskemaskinen.

 

  • Alder: + 1 år
  • Mål: 3 x 12,5 x 13,5 cm.
  • Varenr:  GT 01042

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler