Selecta er produceret i Tyskland. De har siden 1968 skabt højkvalitetslegetøj i træ. De udvælger nøje materialer og design, deraf navnet "Selecta". Der bruges hårde træsorter som ahorn, hvilket giver produkterne en lang levetid. Selectas trælegetøj er coated med bivoks og det giver en særligt lækker finish og gør legetøjet blødt og rart at røre ved for de små hænder. Der blilver desuden kun brugt miljøvenlige og ugiftige farver. Selectas legetøj lever i øvrigt op til de bedste sikkerhedsstandarder.
Selecta laver forskellige spændende familiespil, Lotto, Memo, rangler, suttekæder, barnevognskæder
dukkehusmøbler, babylegetøj og meget andet dejligt legetøj der stimulerer barnets sanser og fantasi.

Janod

Janod er et fransk firma, som har solgt trælegetøj siden 1970. Janod er førende på det franske marked for trælegetøj i høj kvalitet, ligesom det er repræsenteret i en lang række lande verden over.

I dag sælger Janod trælegetøj af både Janod Original Design samt andet legetøj, som passer til deres egen kollektion. Her i Danmark og i Sverige vil vi udelukkende præsentere Janod Original Design.

Janod lægger stor vægt på sikkerhed, alt legetøj opflyder EU standarden (EN 71.1,2,3) og er CE-mærket.

 Beliggende i de trædækkede Jurabjerge i det østlige Frankrig, har Janod haft materialerne tæt på og naturen lige udenfor, som inspirationskilde til sit design. Her skaber Janod's designteam det originale og farverige design med vægt på:

- Stærkt og imødekommende udtryk, som inspirerer børn og giver lærerige udfordringer

- Enkelt og overskueligt legetøj, som hele familien kan samles om og have glæde af i fællesskab

- Tidløs stil og holdbar kvalitet, som giver oplevelser i mange år frem

 

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
-30%
189,00
269,00
Du sparer: 80,00
0 anmeldelser
-29%
135,00
189,00
Du sparer: 54,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
-51%
0 anmeldelser
-28%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-31%
45,00
65,00
Du sparer: 20,00
0 anmeldelser

Selecta trælegetøj
Selectas legetøj er produceret i Tyskland. De har siden 1968 skabt trælegetøj i særlig god kvalitet. De udvælger nøje materialer og design, deraf navnet "Selecta". 

Legetøjet bliver hovedsageligt fremstillet af lokalt skovbrug. Der bruges hårde træsorter som ahorn, hvilket giver produkterne en lang levetid. For at opretholde det økologiske system, arbejder Selecta på at vedligeholde og opretholde det lokale skovbrug.

Selectas trælegetøj er coated med bivoks. Det giver en særligt lækker finish og gør legetøjet blødt og rart at røre ved for de små hænder. Der bliver desuden kun brugt miljøvenlige og ugiftige farver.

Selectas trælegetøj lever op til de bedste sikkerhedsstandar