Topsælgere

Schildkröt.   Eksklusive  dukker fra Tyskland - Også kendt som Skildpaddedukker.

Eksklusive dukker -  både legedukker til børn og samledukker til voksne.    Prisbelønnede i den bedste kvalitet.  Smukke og bedårende og livagtige ansigter,  Kraftigt og flot hår som kan redes og sættes,  nogle er også uden hår.  Dukkerne er både helt i vinyl  og findes også med blød stofkrop med kvalitetsfyld,  arme, ben og hoved i vinyl.  De fleste af legedukkerne kan åbne og lukke øjnene.  Sofieleg har et lille udvalg af legedukkerne.  

Fantastisk skønne og smukke dukker som ikke er til at stå for.  Dukkerne har alle flot tøj på   I den bedste kvalitet,  med fine og festlige detaljer.  Det kan købes ekstra tøj til Schildkröt dukkerne.   

Schildkröt er gammelt tysk firma som har lavet kvalitets dukker siden 1896.  Deres producter er "Made in Germany".   se:  www.shildkroet.de  og se det store udvalg i deres katalog.

Käthe Kruse - Tyskland

Käthe Kruse er en af verdens ældste dukkefabrikanter. Siden 1905 har Käthe Kruse fremstillet dukker og andet blødt legetøj i den allerbedste kvalitet, som stadigvæk bliver produceret i Tyskland. Foruden de skønne dukker har Käthe Kruse udvidet sortimentet til også at omfatte blødt og kærligt babylegetøj i yndige tekstiler og designs. Babylegetøjet bliver ligesom dukkerne produceret i de bedste naturlige materialer uden farlige kemikalier.                                                             

Käthe Kruse anvender kun tekstiler, der er behæftet med Öko-Tex 100 certifikatet - en garanti for at stoffet er fri for farver og kemikalier, der irriterer huden. Desuden bliver legetøjet testet af uafhængige institutioner i forhold til EN71/ASTM standarder. Mange af Käthe Kruse produkter er blevet prisbelønnet af det prestigefyldte Spiel Gut mærke, og meget af Käthe Kruses legetøj har vundet priser for opfindsomhed og legeværdi. Se også under "Baby" Käthe Kruse nusseklude m.m.

-15%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-34%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-21%
629,00 DKK
799,00 DKK
Du sparer: 170,00 DKK
0 anmeldelser
-7%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-19%
0 anmeldelser
-37%
175,00 DKK
279,00 DKK
Du sparer: 104,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-25%
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Kidz´n Cats dukker

Et tysk firma som producerer eksklusive kvalitets dukker.  Jeg kunne ikke stå for dem når jeg så dem på Nürnberg messen i Tyskland i februar.  Det er jo dukker i dyrere klassen, så de er mest egnede til lidt større piger eller en voksen som samler på skønne dukker.  Disse dukker vil man beholde hele livet og glæde sig over.

Hos Sofieleg har jeg valgt at presentere nogle af de skønne dukker fra Heart&Soul fra serien: Kidz´h´Cots.

Alle Heart and Soul  dukkerne, dukketøj og tilbehør er testet og godkendt og fylder Eoropiske krav.  Alle materialer er fri for giftstoffer og phtalater.  Håret er lavet af kanekalon og øjnene er af acryl glas.

Dukkerne har vinyl krop, og kan bøje alle led, arme, almbue, håndled, knæ, fødder og hoved. Pigerne har langt og krafitg hår som kan redes, smukke øjne (kan ikke lukkes) og lange øjnvipper.  Det samme gælder med drengene de har bare kort hår.   Dukkerne er iført meget flot og lækkert tøj med mange fine og spændende detaljer. Det er gjort rigtig meget ud af deres skotøj og tøj.