Fra: Goki

Goki trælegetøj - Puslespil i træramme, 96 brikker- Lufthavnen + 3 år - 4 år

87,00 DKK

Goki trælegetøj - Puslespil i træramme,  96 brikker- Lufthavnen + 3 år

Flot puslespil i træramme med 96  træbrikker.  Motivet er farvestrålende og flot fra en dag i  lufthavnen. Flyvemaskine, bus, varebil, turister på vej fra flyet m.m.  

De fleste børn og også voksne elsker at hygge sig med at lægge et puslespil.  Og de findes i rigtig mange forskellige sværhedsgrader.  Det er udfordrende og lærerigt og stiller ofte lidt krav til tålmodighed.  Men sjovt og hyggeligt og altid dejligt at se det færdige resultat.

Goki er trælegetøj fra Tyskland i god kvalitet til rimelige priser. Legetøj til udvikling og fastholdelse af motorisk, og sensorisk færdigheder. Bag det nordtyske mærke, står legetøjsproducenten Gollnes & Kielsel som er en af de mest markante legetøjsproducenter på markedet indenfor trælegetøj. Deres tanker er at legetøjet skal have høj legeværdi, være funktionelt og i moderne farver og design. 

 

Goki trælegetøj - Puslespil i træramme, 96 brikker- Lufthavnen + 3 år

Flot puslespil fra lufthavnen.  Flotte farver og mange ting at snakke om.

Deres tanker er at legetøjet skal være funktionelt, have høj legeværdi og være i gode og glade farver.  Goki laver bl.a.  et stort udvalg af puslespil til de mindste, køretøjer, puttekasser, biler, dukkehusmøbler, dukkehus dukker, bondegårde, og meget meget andet.

  • Alder: + 3 år
  • Mål: på trærammen er 40 x 30 cm.
  • Antal træ brikker: 96  stk.
  • Varenr.: Goki 57544

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler