Fra: Goki

Goki trælegetøj - Farvespil med terning - 96 træbrikker - 4 motiver - Danske spilleregler + 3 år

175,00 DKK

Goki trælegetøj - Farvespillet - 96 træbrikker - 4 motiver - + 3 år -  Danske spilleregler

Et sjovt og lærerigt spil hvor barnet lærer om farver og lægge de små træbrikker i det rigtige omgivelser .  Det er 4 træplader med smukke glade motiver af hus, fisk, traktor, sommerfugle, blomster og andet.  Et enkelt og nemt spil til de små.

Goki er trælegetøj fra Tyskland i god kvalitet til rimelige priser. Legetøj til udvikling og fastholdelse af motorisk, og sensorisk færdigheder. Bag det nordtyske mærke, står legetøjsproducenten Gollnes & Kielsel som er en af de mest markante legetøjsproducenter på markedet indenfor trælegetøj. Deres tanker er at legetøjet skal have høj legeværdi, være funktionelt og i moderne farver og design. 

Se her nedenfor :  Spilleregler på dansk

Model/varenr.: Goki 56705

Goki trælegetøj - Farvespillet - 96 træbrikker - 4 motiver - + 3 år  -  Farvespillet er for 2 - 4 spillere.

Spilleregler på dansk:  

Det er 4 velkendte scener på spilleplader, hvor der på hver mangler 15 farver. Disse 15 farveområder skal udfyldes af dig for at din verden bliver farverig.      Spillet indeholder: 4 spilleplader, (Mit hjem, på gården, i akvariet, ved søen)  15 farvede runde brikker i hver af farverne, gul, rød, lilla, blå, grøn, orange.  1 terning med farver.   Spillets formål: Det gælder om at være den første spiller, som får udfyldt alle farveområderne på sin spilleplade.   Forberedelser:    Spillepladerne fordeles således, at hver spiller har en plade foran sig. De farvede brikker lægges midt på bordet. Den yngste spiler starter.     Regler:    En spiller kaster terningen og tager en brik i samme farve, som terningen viser.  Denne brik lægges på et sted på spillepladen med samme farve. Hvis din spilleplade forestiller scenen "på søen"  og du har slået "en grøn" med teringen, så lægger du en grøn brik på engen på pladen. Spillerne skiftes til at slå med terningen. Hvis du ikke har plads til flere brikker i en farve på din plade, går turen videre til næste spiller.Vinderen er den spiller, som først har fyldt sin plade op med farvede brikker.

Variation:   Bliv ved med at slå med terningen lige indtil der ikke er mere plads på pladen til de farvede brikker. Det er først når terningen viser en farve, som du ikke længere har plads til på pladen, at turen går videre til næste spiller. Denne variation af spillet er meget hurtigere og kan anbefales især hvis du ikke har ret meget tid til at spille i.  

God fornøjelse med at sætte kulør på din verden. !

  • Alder: + 4 år
  • Mål: Trærammen er 46,5 x 33 cm.
  • Antal træbrikker: 192
  • Varenr.:  Goki 56705

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler