Fra: Goki

Goki trælegetøj - Puslespil i træramme, 96 brikker- Noahs Ark + 3 - 4 år

72,00 DKK

Goki trælegetøj - Puslespil i træramme, 96 brikker- Noahs Ark + 3 - 4 år

Flot puslespil i træramme med  96  træbrikker.  Motivet er farvestrålende og flot .  Det er liv og glade dyr hos Noah og hans kone i Noahs Ark.

De fleste børn og også voksne elsker at hygge sig med at lægge et puslespil.  Og de findes i rigtig mange forskellige sværhedsgrader.  Det er udfordrende og lærerigt og stiller ofte lidt krav til tålmodighed.  Men sjovt og hyggeligt og altid dejligt at se det færdige resultat.

Goki er trælegetøj fra Tyskland i god kvalitet til rimelige priser. Legetøj til udvikling og fastholdelse af motorisk, og sensorisk færdigheder. Bag det nordtyske mærke, står legetøjsproducenten Gollnes & Kielsel som er en af de mest markante legetøjsproducenter på markedet indenfor trælegetøj. Deres tanker er at legetøjet skal have høj legeværdi, være funktionelt og i moderne farver og design. 

Deres tanker er at legetøjet skal være funktionelt, have høj legeværdi og være i gode og glade farver.  Goki laver bl.a.  et stort udvalg af puslespil til de mindste, køretøjer, puttekasser, biler, dukkehusmøbler, dukkehus dukker, bondegårde, og meget meget andet.

Goki trælegetøj - Puslespil i træramme, 96 brikker- Noahs Ark + 3 - 4 år

Flot puslespil i træramme med 48 træbrikker.  Motivet er farvestrålende og smukt.  Det er liv og glade dyr hos Noah og hans kone i Noahs Ark.

  • Alder: + 3 - 4 år
  • Mål på trærammen: 30 x 40 cm.
  • Antal træbrikker 96 stk.
  • Varenr.: Goki 57535

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler