Topsælgere

Paola Reina - Spanske dukker

Paola Reina dukkefirma har eksisteret siden 1994.  Det er blevet en succes i over 35 lande, og vi glæder os til at være med til for alvor at introducere dem til det danske marked. Paola Reina  designer dukker fra alle verdensdele: Afrika, Asien, Amerika og Europa med de forskellige folkeslags særlige kendetegn. De er meget fokuseret på, at dukkerne skal være unikke, både hvad angår deres udseende og deres kvalitet.

Dukkerne er designet af en verdens bedste dukkedesignere: Ruth Trefeissen – hun har tidligere været meget anerkendt inden for samle-dukker/porcelænsdukker, men har sammen med firmaet, Paola Reina, kastet sig over at producere  helt særlige dukker, til glæde for alle  dukkeelskere, store og små. 

Deres ansigter kendetegnes ved nogle smukke  udtryksfulde øjne og ikke mindst de flotte realistiske øjenvipper, som omkranser øjnene. De har tykt blødt hår, som sidder meget tæt i dukkens hovedbund, så det kan sættes i mange frisurer uden at der bliver brede ”revner” i håret.

Dukkerne bliver alle producerede i Spanien, lavet af de bedste materialer, og bliver alle samlet i hånden. De er klædt i glade farver - tøjet er moderigtigt og i lækkert.  Dukkerne fås med forskellige detaljerede sko, sandaler eller støvler.

Et særligt kendetegn ved disse dejlige dukker er deres helt skønne duft  af naturlig vanilie. Paola Reina dukkerne er phtalatfri .

0 anmeldelser
0 anmeldelser
-18%
398,00 DKK
485,00 DKK
Du sparer: 87,00 DKK
0 anmeldelser
-8%
359,00 DKK
389,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser