Topsælgere

Kære kunde 

Hos Sofieleg finder du et udvalg af spændende, underholdende og lærerige spil,  både hvor hele familien kan være med og for de aller mindste børn.

Memo - Huskespil - Bingo - Lotto og Magnetiske spil.

 

Spil samler unge og gamle sammen til en hyggestund og godt samvær.  Og det er altid godt at ha´ spil med på ferien.   Magnetiske spil og leg er også populært

HABA   er et kvalitets mærke i top klasse fra Tyskland. Haba har lavet legetøj i mere end 70 år.  Hos HABA finder man gennemtænkt design med høj legeværdi og masser af pædagogisk substans, deres fantastiske konstruktionslegetøj som alle de flotte og farverige  byggeklodser i træ, , et stort udvalg af rangler til de små babyer i glade farver og forskellige former.  Smukt babylegetøj i stof, lækkert og blødt materiale, smukt design, sjove detaljer med knitre lyd, klokker og andre sjove lyde.  HABA er mest kendte for deres træ- og stoflegetøj,  men de laver også skønne ting i kvalitetsplast, både til indendørs leg og til leg om sommeren på stranden, eller i sandkassen.
En anden populær serie er de bløde og dejlige dukker i stof,  men skønne detaljer og et udtryk der sikrer dem en plads i deres ejers hjerte.

Haba producerer primært deres legetøj i Tyskland og lever op til de strengeste krav til sikkerhed. De bruger kun PEFC  certificeret træ, hvilket betyder de benytter sig af bæredygtig skovbrug og dermed tager ansvar for at bevare Europas skove.
Alt legetøj fra Haba  er gennemtænkt og har nogle gode pædagogiske egenskaber og skønne detaljer. 

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
-29%
0 anmeldelser
-12%
0 anmeldelser
-12%
145,00 DKK
165,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
0 anmeldelser
Populær
-31%
109,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-40%
89,00 DKK
149,00 DKK
Du sparer: 60,00 DKK
0 anmeldelser
-43%
0 anmeldelser
0 anmeldelser

EEbOO er et mærke fra New York.  Se her et lille udvalg hos Sofieleg.

Smukke, pædagogiske spil og gaver. I New York har eeBoo specialiseret sig i nyttige, smukke samt velproducerede, pædagogiske spil og gaver, der hovedsageligt er baseret på historiefortælling, sprog, fantasifuld leg, tegning og matematik på begynderniveau. eeBoo skaber 100% originalt legetøj, og deres motiver tegnes af velkendte og elskede børnebogs-illustratorer. Alt hvad de producerer er beregnet til stimulerende, individuel leg eller spil med familien.

Mange af deres spil og aktiviteter er baseret på gammeldags idealer, som eeBoo genopfinder med kreative motiver og moderne design.En hel del af eeBoo’s produkter er blandt andet blevet tildelt ‘Oppenheim bedste legetøj’ Awards.eeBoo producerer i genbrugspapir og -pap og trykt med giftfri blæk. eeBoos primære trykkerier er anerkendt for deres "grønne" fremstillingsprocesser, og alle er fuldt certificeret til ICTI standarder. ICTI bekræfter, at disse virksomheder overholder de højeste sikkerheds-og sundhedskrav.

Goki

Goki er trælegetøj fra Tyskland i god kvalitet til rimelige priser. Legetøj til udvikling og fastholdelse af motorisk, og sensorisk færdigheder. Bag det nordtyske mærke, står legetøjsproducenten Gollnes & Kielsel som er en af de mest markante legetøjsproducenter på markedet indenfor trælegetøj. Deres tanker er at legetøjet skal have høj legeværdi, være funktionelt og i moderne farver og design. 

Deres tanker er at legetøjet skal være funktionelt, have høj legeværdi og være i gode og glade farver.  Goki laver bl.a.  et stort udvalg af puslespil til de mindste, køretøjer, puttekasser, biler, dukkehusmøbler, dukkehus dukker, bondegårde, og meget meget andet.