Corolle, Mon classique - Rødt hår, brune øjne og fregner - 36 cm.

439,00 DKK
559,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK

Corolle,  Mon classique - Rødt hår 36 cm. + 3 år

Skøn rødhåret dukkepige med brune øjne som kan lukkes,  yndigt ansigt med dejlige små fregner .  Dukken har langt tykt rødt hår som kan redes og sættes i fine frisure. Dukken har blød krop, så den er dejlig at kramme og holde om. Dukken har buttet krop.

Det kan købes forskelligt dukketøj fra Corolle til dukken,  og dukken passer også i forskelligt dukketøj til babydukker i str.  ca.  36 cm.

Passer bl.a.  tøj fra llorens 38 cm.  og Mini Mommy 38-41 cm.

Model/varenr.: C FPK20

Corolle,  Mon classique - Rødt hår - 36 cm.

Skøn rødhåret dukkepige med brune øjne som kan lukkes,  yndigt ansigt med dejlige små fregner .  Dukken har langt rødt hår som kan redes og sættes i fine frisure. Dukken har blød krop, så den er dejlig at kramme og holde om.

Dukken er iført en sød rosa kjole med søde detaljer i mønstret stof, rosa sko,  samt et matchende hårbånd.  En hårbørste følger med.

Corolle er et gammelt fransk firma og Corolle dukken er kendt for sin vaniljeduft. Dukkens vinyl er tilsat duft (olie) af vanilje, samme duft som i aroma terapi anvendes til at skabe indre ro, tryghed og velvære. Duften er naturligvis testet og godkendt. Dukkerne indeholder ikke phthalater og opfylder gældende dansk lovgivning. 

  • Alder: + 3 år
  • Mål: 36 cm.
  • Varenr.  C FPK20

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler
spacer