SUKI  -  England

Kan du huske yndlingsbamsen fra din egen barndom? Kan du huske, hvordan I var uadskillelige? Suki er bamsomanernes svar på bamsehimlen, og der er ikke den variant af en bamseskildpadde, de ikke har lavet!

Der var engang et kendt bamsebrand, der hed RUSS. Alle med en forkærlighed for bamser elskede RUSS, der producerede kvalitetsbamser til børn og voksne bamseelskere over hele verden. Men Russ lukkede desværre meget uventet tilbage i 2010.  Men heldigvis ikke ret længe, for en udvalgt skare af medarbejderne fik sammen muligheden for at starte forfra, og i starten af 2011 så Suki dagens lys.

 

Suki er engelskdesignede bamser og gaveartikler, hvor ordet nuttet meget ofte ikke rækker.  Siden starten i 2011 er det gået mere end stærkt for Suki, og de er allerede repræsenteret i over 60 lande og sælger til alt fra små, uafhængige forhandlere til større kæder og legetøjsbutikker – alt sammen via et netværk af bamseglade agenter og distributører.

Sukis viden om bamsefremstilling er i mesterklassen, og hos Suki er der ikke et knurhår på en kat, der ikke er tænkt over. Udover at producere bamser laver Suki alt fra nøgleringe, over madkasser til mange andre former for gaveartikler.

Populær
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
-43%
85,00
149,00
Du sparer: 64,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-40%
179,00
299,00
Du sparer: 120,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

LILLIPUTIENS  - Belgien

Lilliputiens er et belgisk firma som har specialiseret sig i farverigt tekstil legetøj. Firmaets produkter er lavet med vægt på tre hovedværdier at de skal være lærerige, gode at lege med og ikke mindst flotte at kigge på.