Topsælgere

Kære kunde.

På denne side finder du dejlige bløde kludedukker fra Haba, Rubens Barn og Lilliputiens.  Alle sammen i en rigtig god kvalitet og dukkerne har fint tøj på.   De skønne kludedukker er dejlige at kramme og holde om,  giver barnet tryghed og vil følge barnet i mange,  mange år. 

Se under  "Dukketøj"   i menuen til venstre,  forskelligt dukketøj som kan købes til dukkerne.

Bigjigs kludedukker

Skønne kludedukker fra engelske Bigjigs.  De er så bløde og dejlige at holde om,  har søde og tillidsfulde ansigter og garnhår.  Dukkene findes i 3 str. Small, Medium og Larsts.  De har alle navne og er iført i smukke kjoler med mange fine søde detaljer,  Glade og smukke farver.  Det kan købes ekstra tøj til Bigjigs dukkerne.    Her får du en sød, blød og fin dukke til meget rimelig pris  i en god kvalitet. 

Rubens Barn er de skønneste og blødeste håndlavet kvalitetsdukker, der kommer i flere forskellige hudfarver med et sødt og dejligt ansigt. Rubens barn er et svensk firma.

Rubens Barn dukkerne er til stor glæde og inspiration for alle aldre. Dukkerne er med håndbroderede detaljer der giver hver enkelt dukke et unikt præg. Rubens Barn dukker er specielt designet til at stimulere fantasi, berøring og leg.Gode at kramme og med øjenkontakt påvirker dukkerne barnets velbefindende og indlæringsevne på en positiv måde.Dukkernes venlige udseende og deres intense blik indbyder både børn og voksne til nærkontakt. De fremkalder spontant varme følelser hos både børn og voksne. Vi reagerer spontant positivt på dukkerne og herudover stimuleres børns nysgerrighed. Alle de originale Rubens Barn dukker er med håndbroderede detaljer.

0 anmeldelser
-14%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-43%
39,00 DKK
69,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK
0 anmeldelser
-34%
39,00 DKK
59,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
0 anmeldelser
-38%
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Haba - Kludedukker

Kludedukkerne fra Haba taler til hver en lille pige.  Bløde og dejlige at kramme, søde kære ansigter og farverigt tøj med mange fine detaljerLegen med dukker stimulerer barnets fantasi og følesanser og giver tryghed at efterligne deres hverdag og virkelighed gennem legen.

HABA kludedukkerne  er godkendte ned til 1½ år, og  de vil følge barnet mange, mange år frem og blive en trofast og kær ven. Dukkerne er i en rigtig god kvalitet,  kvalitet som kendetegner alle producter fra tyske Haba.