Kidz´n´Cats, Jana eksklusiv dukke med sit søde tøjdyr - 46 cm.

925,00 DKK
1.029,00 DKK
Du sparer: 104,00 DKK

Kidz´n´Cats,  Jana  eksklusiv dukke med sit søde tøjdyr - 46 cm.

Jana er slet ikke til at stå for en super sød og charmerende dukke med tillidsfulde blå  øjne (kan ikke åbnes og lukkes

Jana har langt flot rødt hår. Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Jana er iført rigtig smart og lækkert tøj med flotte detaljer. Super god kvalitet.   Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Model/varenr.: KC-Jana 46cm.

Kidz´n´Cats,  Jana  eksklusiv dukke 46 cm.

Jana er slet ikke til at stå for en super sød og charmerende dukke med tillidsfulde blå  øjne (kan ikke åbnes og lukkes) og flot rødt hår.  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Jana er iført rigtig smart og lækkert tøj med flotte detaljer. Super god kvalitet.   Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Her er der kælet for detaljerne og alt i super flot kvalitet fra tyske Kidz´nCats .  En dukke både til de lidt større børn, og en som samler på dukker. En dukke man ikke skiller sig af med.  Vejl. pris er 1.155,-  d.kr.

Kidz´n Cats er tysk firma som producerer eksklusive dukker med mange fine detlajer, altid iført et flot sæt tøj. Dukkerne er testet og godkendt, uden giftstoffer og phtalater og fyllder alle krav.                                                             Dukkerne bliver produceret i Tyskland. 

  • Alder: + 4 år (er anbefalede til børn over 5 år)
  • Mål: 46 c
  • Varenr. KC-Jana 46cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler