Jakob fra Kidz´n´Cats - Ekslusiv dukke - 46 cm.

839,00
959,00
Du sparer: 120,00

Jakob fra Kidz´n´Cats  - Ekslusiv dukke - 46 cm.

Super flot dukke til alle som elsker at lege med dukker,  også til de voksne som samler på flotte dukker.

Jakob  er super charmerende og flot dreng,  bare ikke til at stå for, i sine flotte gule bukser og smarte tøj,  venlige og tillidsfulde ansigt og  dejlige brune øjne (kan ikke åbnes og lukkes),   og blond  kraftigt hår, (kanekolon)  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Model/varenr.: KC-Jakob

Jakob fra Kidz´n´Cats  - Ekslusiv dukke - 46 cm.

Jakob  er super charmerende og flot dreng,  bare ikke til at stå for, i sit smarte tøj,  venlige og tillidsfulde ansigt og  dejlige brune øjne (kan ikke åbnes og lukkes),   og blond  kraftigt hår, (kanekolon)  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Jakob er iført rigtig smart og lækkert tøj som vist på billedet.  Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Her er der kælet for detaljerne og alt i super flot kvalitet fra tyske Kidz´n Cats.   En dukke både til de lidt større børn, og en som samler på dukker. En dukke man ikke skiller sig af med. 

Vejl. pris er 1.172.00

Lodz´n Cats er tysk firma som producerer eksklusive dukker med mange fine detlajer, altid iført et flot sæt tøj.  Dukkerne fylder alle krav og er fri for phtalater og giftstoffer.  De bliver produceret i Tyskland.                                 Læs mere om mærket på siden "Kidz´n Cats"  under Dukker.

  • Alder: + 4 år
  • Mål: 46 cm.
  • Varenr. KC-Jakob

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler