Dukken Nadine fra Kidz´n´Cats - Ekslusiv dukke. Eskemo pigen - 46 cm.

945,00 DKK
1.029,00 DKK
Du sparer: 84,00 DKK

Dukken Nadine fra Kidz´n´Cats  - Ekslusiv dukke med sit lille tøjdyr - 46 cm.

Nadine er bare så skøn.  

Nadine  er super sød  pige med yndigt ansigt og  dejlige mørke  øjne (kan ikke åbnes og lukkes), lange flotte øjne vipper  og sort  kraftigt hår, (kanekolon)  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.     Nadine er iført rigtig smart og lækkert tøj som vist på billedet.  Flotte farver og smukt design. Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Her er der kælet for detaljerne og alt i super flot kvalitet fra tyske Kidz´n Cats  En dukke både til de lidt større børn, og en som samler på dukker. En dukke man ikke skiller sig af med

Model/varenr.: KC-Nadine

Dukken Nadine fra Kidz´n´Cats  - Ekslusiv dukke - 46 cm.

Nadine  er super sød  pige med yndigt ansigt og  dejlige mørke  øjne (kan ikke åbnes og lukkes), lange flotte øjne vipper  og sort  kraftigt hår, (kanekolon)  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Nadine er iført rigtig smart og lækkert tøj som vist på billedet.  Flotte farver og smukt design. Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Her er der kælet for detaljerne og alt i super flot kvalitet fra tyske Kidz´n Cats  En dukke både til de lidt større børn, og en som samler på dukker. En dukke man ikke skiller sig af med. 

Vejl. pris er 1.190,-

Kidz´n Cats er tysk firma som producerer eksklusive dukker med mange fine detlajer, altid iført et flot sæt tøj.  Dukkerne fylder alle krav og er fri for phtalater og giftstoffer.  De bliver produceret i Tyskland.                                 Læs mere om mærket på siden "Kidz´n Cats"  under Dukker.

  • Alder: + 4 år
  • Mål: 46 cm.
  • Varenr. KC-Nadine

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler