Kidz´n Cats dukker

Et tysk firma som producerer eksklusive kvalitets dukker.  Jeg kunne ikke stå for dem når jeg så dem på Nürnberg messen i Tyskland i februar.  Det er jo dukker i dyrere klassen, så de er mest egnede til lidt større piger eller en voksen som samler på skønne dukker.  Disse dukker vil man beholde hele livet og glæde sig over.

Hos Sofieleg har jeg valgt at presentere nogle af de skønne dukker fra Heart&Soul fra serien: Kidz´h´Cots.

Alle Heart and Soul  dukkerne, dukketøj og tilbehør er testet og godkendt og fylder Eoropiske krav.  Alle materialer er fri for giftstoffer og phtalater.  Håret er lavet af kanekalon og øjnene er af acryl glas.

Dukkerne har vinyl krop, og kan bøje alle led, arme, almbue, håndled, knæ, fødder og hoved. Pigerne har langt og krafitg hår som kan redes, smukke øjne (kan ikke lukkes) og lange øjnvipper.  Det samme gælder med drengene de har bare kort hår.   Dukkerne er iført meget flot og lækkert tøj med mange fine og spændende detaljer. Det er gjort rigtig meget ud af deres skotøj og tøj.

Heart&Soul dukkerne er i særklasse.  Det findes flere dukker i serien Kidz´h´Cots, som godt kan skaffes hjem hvis du ønsker det.  Skriv eller ring om det.

Populær
-9%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-10%
925,00 DKK
1.029,00 DKK
Du sparer: 104,00 DKK
0 anmeldelser
-8%
0 anmeldelser
-8%
945,00 DKK
1.029,00 DKK
Du sparer: 84,00 DKK
0 anmeldelser