Kruselings eventyr dukke - Chloe som elsker at male - 23 cm.

329,00 DKK

Käthe Kruse - Kruselings, Chloe - 23 cm.

Chloe bliver kaldt for kreativitetens fe fordi hun altid maler og tegner. 

Chloe bor i London og elsker at male.  Og om natten når hun forvandles til en Kruselings fe, kan hun male mareidt om til søde drømme.

 De 5 eventyr magiske piger hedder: Sofia, joy, Chloe, Vera og Luna og deres drenge ven hedder Michael. 

Chloe er en rigtig dygtig kunstner og maler,  med sin kreative måde at tænke på, er hun meget god til at finde spændende og sjove løsninger på alle problemer.  Hver nat  forvandles Chloe sammen med de andre piger, Vera, Sofia, Joy og Luna  til en Kruselings fe i drømmeverden. - og sammen med dem  vogter og beskytter hun børnenes drømme og maler med sin magiske pensel mareridt om til dejlige, gode og sjove drømme.

I Deluxe dukkesættet med feen Chloe får du to sæt tøj. Hendes  hverdagstøj består af en prikket kjole, en blå frakke, lyserøde støvler og en  skuldertaske. Når Chloe bliver til en fe, har hun en lilla kjole, vinger, et par lilla ballerinasko med bånd og så hendes magiske pensel.

Kruselings dukkerne skal forestille at være 8 - 10 år. De har bevægelige led og kan stå og posere i mange stillinger. De er 23 cm. og det følger en hårbørste med til deres flotte hår.

En helt vidunderlig lille dukke til de lidt større børn - i en fantastisk kvalitet med fine detaljer og et smukt eventyr at lege og digte videre på

 

Model/varenr.: KK-0126826

Käthe Kruse - Kruselings, Chloe - 23 cm.

De 5 eventyr magiske piger hedder: Sofia, joy, Chloe, Vera og Luna og deres drenge ven hedder Michael. 

Deres funktion er  at bekæmpe nat mareridt og spræde søde drømme for alle børn.  Kruselings dukkerne oplever eventyr igennem drømmelandet med deres magiske værktøj og fantasi dyrene.

Kruselings dukkerne kommer fra tyske Käthe Kruse.  Super kvalitet både dukkerne og alt dukketøjet,  mange smukke detaljer,  flot design og smukke farver.

Dukkene er i hård vinyl,    Øjnene kan ikke lukkes og åbnes.

  •  Alder: + 4 år
  • Mål: 23 cm.
  • Materiale:  Vinyl
  • Varenr.:  KK-0126826

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler