DJECO er et fransk mærke,
Det er kendt for at producere et stort udvalg af skønt kvalitets trælegetøj, familiespil og puslespil. Djeco er verdenskendt for deres fantasifulde design og utrolige kvalitet. Mest kendt er nok Djecos puslespil i silhuetboks, som kan holde til leg, og som pynter på ethvert børneværelse. Alle spil og puslespil er lige til at rengøre med en fugtig klud.

.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Populær
-47%
0 anmeldelser
-19%
0 anmeldelser
0 anmeldelser

New Classic Toys,  Holland

Færger, Containerskib, Havnemiljø og andet godt legetøj fra New Classic Toys i Holland.

Den fantastisk havneserie er  produceret af New Classic Toys i Holland. Havneserien er designet af det hollandske arkitektfirma Goochem  
Serien er meget gennemført i detaljer, som hjul under skibene, så de kan "sejle afsted" - de kan også lave u-vending og sejle sidelæns. Havneserien er en super sej serie til drenge og piger med masser af god og interessant leg,  
Når container skibet ankommer til havnen, kan der læsset og losses, vælg meller 2 forskellige kran typer - afsted på container lastbilen eller gaffeltrucken. Serien indeholder yderligere 2 forskellige skibe tørlaster eller færge til biltransport m.v.. Havneserien er af birketræ.    

 

Se også andet trælegetøj fra  New Classic Toys,  alt sammen  i god kvalitet, malet i flotte farver (giftfri maling)  med en god legeværdi,  til mange timers sjov leg.