Corolle - Ma Corolle, Vanilla Chatain, 36 cm. - + 4 år

409,00 DKK

Corolle - Ma Corolle, Vanilla Chatain, 36 cm. ´+ 4 år

Vanilla Chatain er en yndig og smuk dukke   med flot brunt langt hår, smukke  brune øjne som kan lukkes i,  og det sødeste ansigtsudtryk. Dukken er fra serien Ma Corolle, som er  velegnet til større piger fra ca.  4 år. Dukken har blød krop, så hun nemt kan krammes og pusles som en rigtig baby. 

Det kan købes en del tøj til dukken, 

Model/varenr.: C FPK34

Corolle - Ma Corolle, Vanilla Chatain,  36 cm.

Vanilla Chatain er en yndig og smuk dukke   med flot brunt langt hår, smukke  brune øjne som kan lukkes i,  og det sødeste ansigtsudtryk. Dukken er fra serien Ma Corolle, som er  velegnet til større piger fra ca.  4 år. Dukken har blød krop, så hun nemt kan krammes og pusles som en rigtig baby.  Dukken er uden tøj, så man kan  selv vælge det tøj og tilbehør som man bedst kan li´.  og passer bedst til hver lejlighed.    Se det forskellige dukketøj som passer til Ma Corolle dukkerne.  Under Dukketøj. 

Corolle er et gammelt fransk firma kendt for deres skønne kvalitets dukker.  Corolle dukkerne  dufter af vanilje.  Dukkens vinyl er tilsat duft (olie) af vanilje, samme duft som i aroma terapi anvendes til at skabe indre ro,  velvære og tryghed. Duften er  testet og godkendt og dukkerne indeholder ikke Phtalater og de opfylder naturligvis gældende dansk lovgivning.

  • Alder: + 4 år
  • Mål: 36 cm.
  • Varenr. C FPK34

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler