Fra: Götz

Götz - Muffin dukke mørkt, brune øjne som kan lukkes - 33 cm.

389,00 DKK
449,00 DKK
Du sparer: 60,00 DKK

Götz - Muffin dukke mørkt, brune øjne 33 cm.

Hun er rigtig bedårende og smuk med sin mørke smukke hud og yndige ansigt,  dejlig og blød at holde om og kramme. Med sine smukke brune øjne som kan lukkes i og mørke krøllede  hår samlet i en hestehale.   Håret kan redes og vaskes.  Dukken har en sut.    Læs mere:

Model/varenr.: G 1720819

Götz - Muffin dukke mørkt, brune øjne 33 cm.

Hun er rigtig bedårende og smuk med sin mørke smukke hud og yndige ansigt,  dejlig og blød at holde om og kramme. Med sine smukke brune øjne som kan lukkes i og mørke krøllede  hår samlet i en hestehale.   Håret kan redes og vaskes.  Dukken har en sut. 

Dukken er i vinyl (phtalatfri)  og kroppen er blød (100% bomuld/uld), og hun er iført et sødt sæt tøj i dejlige farver og små pink sko. .  Det kan købes ekstra tøj til dukken. 

Götz er tysk mærke som laver smukke kvalitetsdukker, og har vundet mange priser i f.eks. USA. Bla. Best Toy Award" og "National Parenting Award". Dukkerne har de yndigste ansigtstræk som taler til enhver lille dukkemors hjerte, og håret er speciallavet så det tåler vask og mange timers redning og opsætning.

  • Alder: + 2- 3  år
  • Mål: 33 cm.
  • Varenr. G 1720819

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler