Corolle babydukke, mørk, Graceful Rose, 36 cm. + 2 år

519,00 DKK

Corolle babydukke, mørk, Graceful Rose, 36 cm. + 2 år

Hun er bare så bedårende smuk og yndig denne mørke babydukke. 
Kroppen er i stof, blød og dejlig at kramme og pusle om. Med dejlige brune øjne som kan lukkes, hvilket gør legen endnu sjovere. Dukken kan sidde selv, og hun er klædt i heldragt i lyserød og hvid stribet stof, og så har hun hårbånd som passer til.  Og så har hun sin sut
Se forskelligt dukketøj til dukken  bl.a.  vist her på siden.  og ellers passer,  Llorens 38 cm. og Mini Mommy 38-41 cm.  og så Corolle 36 cm.
Model/varenr.: C FPK15

Corolle babydukke, mørk, Graceful Rose, 36 cm.

Hun er bare så bedårende smuk og yndig denne mørke babydukke. 
Kroppen er i stof, blød og dejlig at kramme og pusle om. Med dejlige brune øjne som kan lukkes, hvilket gør legen endnu sjovere. Dukken kan sidde selv, og hun er klædt i heldragt i lyserød og hvid stribet stof, og så har hun hårbånd som passer til.  Og så har hun sin sut.
Corolle er kendt for den gode kvalitet, fine detaljer og denne dukke vil helt sikkert blive et kært eje hos den lille pige. Dukken er fra Mon Classique serien.

Corolle er et gammelt fransk firma og  deres dukker er kendte for sin vaniljeduft. Dukkens vinyl er tilsat duft (olie) af vanilje, samme duft som i aroma terapi anvendes til at skabe indre ro, velvær og tryghed. Duften er naturligvis testet og godkendt. Dukkerne indeholder ikke phthalater og opfylder gældende dansk lovgivning.

  • Alder: + 2 år
  • Mål: 36 cm.
  • Varenr. C FPK15

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler