Antonio Juan - Babydukke med rødt hår, i rosa tøj og striktrøje + 2 år - 30 cm.

439,00 DKK
495,00 DKK
Du sparer: 56,00 DKK

Antonio Juan - Babydukke med rødt hår, i rosa tøj og striktrøje + 2 år - 30 cm.

En nyhed hos Sofieleg

Skønne spanske dukker fra firmaet  Antonio Juan.  En yndig babydukke med det sødeste ansigt, blå øjne og røde hestehaler.  Iført et blomstret set tøj, og mørk rosa strik hættetrøje og sokker.   Dukken kan græde,  Hun har sin elskede sut med. Dukken har stof krop, vinyl arme, ben og hoved.

Muñicas Antonio Juan er en af de første producenter i legetøjsbranchen, som har introduceret organisk bomuld i tøjet til vores kreationer. Som producent af dukker er vi ansvarlige for at tilvejebringe et sikkert og sundt miljø for børnene, samtidig med at vi forpligtiger os til at efterlade en mere bæredygtig verden. Frugten af denne filosofi starter med denne kollektion, der er designet med respekt for miljøet og for helbredet hos vores små…

Vores organiske bomulds mærke ”Organic Cotton” garanterer at vores dukketøj er fremstillet af organisk bomuld, fra organiske bomulds planter, fri for pesticider, hånd plukket og bearbejdet uden brug af kemikalier med bæredygtighed, kreativitet og kvalitet til gavn for vores børn og denne planet!

Læs om mærket her på siden.  Kvalitets dukker og dukketøj

Model/varenr.: Antonio J 13144

Antonio Juan - Babydukke med rødt hår, i rosa tøj og striktrøje 30 cm. + 2 år

En yndig spanske dukke i super god kvalitet. 

  • Alder + 2 år
  • Mål:  30 cm.
  • Varenr.: Antonio J 13144

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler