Llorens - Dejlig babydukke dreng med sut og tæppe - 26 cm.

269,00
326,00
Du sparer: 57,00

Llorens - Spanske babydukke dreng  - 26 cm. med sut

De yndigste håndlavede babydukker fra Spanien.  En rigtig lille dreng.

Dukken er i blød vinyl.  (phtalatfri).  Arme og ben kan bøjes,  så dukken sidder rigtig fint når den ikke skal ligge og sove eller hvile

En yndig lille babydukke i vinyl, hans  ansigt har et skønt udtryk og hun har dejlige blå øjne (kan ikke lukkes) 26 cm.  Det følger et lille blødt tæppe med dukken,   så han kan puttes. Hans tøj er lidt anderledes en vist på fotos.  lidt andet mønster.

Dukkerne er 100%  spansk produceret,  dukker med naturligt dejligt ansigtsudtryk,  fantastisk design.  Llorens bruger  de bedste materialer til deres dukker.

 Llorens dukkerne  er lavet i blød phtalatfri vinyl.  Baby dukkerne er i str. 26, 33, 38 og 42 cm.  Babydukkerne har alle sammen en sut,  øjnene kan ikke åbnes og lukkes i. 

Model/varenr.: Lor. 26258

Llorens - Spanske babydukker - 26 cm.

Denne lille babydukke i vinyl er så fin og yndig.  Hun er iført et yndigt velour set med prikker  i hvidt og beige,  og en hue og  lille tæppe som passer til..  Det følger også et skønt  badehåndklæde med.  Dukken har bedårende yndigt ansigt. blå øjne ( kan ikke lukkes i )  Dukken er i vinyl.

Skønne babydukker fra Spanien.  Llorens dukkerne er produceret af spanske M. Llorens Juan fra 1995.  som er verdens kendt for de dejlige dukker i en super god kvalitet. 

Dukkerne er 100%  spansk produceret,  dukker med naturligt dejligt ansigtsudtryk,  fantastisk design.  Llorens bruger  de bedste materialer til deres dukker. 

 Llorens dukkerne  er lavet i blød phtalatfri vinyl. De fleste har stofkrop med arme, ben og hoved i vinyl.  Baby dukkerne er i str. 26,  33, 38 og 42 cm.  Babydukkerne har alle sammen en sut,  øjnene kan ikke åbnes og lukkes i.  Dukkernes tøj er i den bedste kvalitet,  flot og lækkert tøj,  smukt design og flot finis.

  • Alder: + 18 mån.
  • Mål: 26 cm.
  • Varenr. Lor. 26258

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler