Llorens Babydreng med lyseblåt tæppe og sut - 26 cm.

275,00
329,00
Du sparer: 54,00

Llorens Babydreng med lyseblåt tæppe, 26 cm.

Yndig lille babydreng med lyseblå top hue, sin sut, små blebukser og lyseblåt og hvidt tæppe, samt en stofpose til ting.

Skønne spanske dukker -  Det kan købes ekstra tøj til dukken  Se dukketøj vist på siden,  følger ikke med dukken.  Se under "Dukketøj"

Dukken er i blød vinyl.  (phtalatfri).  Arme og ben kan bøjes,  så dukken sidder rigtig fint når hun ikke skal ligge og sove eller hvile

Dukkerne er 100%  spansk produceret,  dukker med naturligt dejligt ansigtsudtryk,  fantastisk design.  Llorens bruger  de bedste materialer til deres dukker.

Dukketøj fra Min Mommy  i str.  29-32  og 33-37 cm.  passer til denne dukke.  Se under "Dukketøj" 

 

Model/varenr.: . Lor. 26265

Llorens Babydreng med lyseblåt tæppe, 26 cm.

Yndig lille babydreng med lyseblå top hue, sin sut og lyseblåt og hvidt tæppe.

Dukken er i vinyl.

Skønne babydukker fra Spanien.  Llorens dukkerne er produceret af spanske M. Llorens Juan fra 1995.  som er verdens kendt for de dejlige dukker i en super god kvalitet. 

Dukkerne er 100%  spansk produceret,  dukker med naturligt dejligt ansigtsudtryk,  fantastisk design.  Llorens bruger  de bedste materialer til deres dukker. Roberto har blød stofkrop,  arme, ben og hoved er i vinyl, Baby dukkerne er i str.  33, 38 og 42 cm.  Babydukkerne har alle sammen en sut,  øjnene kan ikke åbnes og lukkes i.  Dukkernes tøj er i fin kvalitet, smukt design og flot finis.

  • Alder: + 18 mån.
  • Mål: 26 cm.
  • Varenr. Lor. 26265

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler