Kidz´n Cats Jolina mørkt hår med tøjdyr - Ekslusiv dukke - 46 cm.

975,00

Dukken Jolina  fra Kidz´n´Cots  - Ekslusiv dukke - 46 cm.

Tøjdyret følger med dukken

Jolina er super sød  pige med yndigt ansigt og  smukke mørke øjne (kan ikke åbnes og lukkes), lange flotte øjne vipper  og mørkt langt og kraftigt hår, (kanekolon)  Læs mere nedenfor

Heart&Soul er tysk firma som producerer eksklusive dukker med mange fine detlajer, altid iført et flot sæt tøj.  Dukkerne fylder alle krav og er fri for phtalater og giftstoffer.  De bliver produceret i Tyskland.  

Vejl. pris er 1.190,-.

Model/varenr.: KC-Jolina

Dukken Jolina fra Kidz´n´Cots  - Ekslusiv dukke - 46 cm.

Jolina er super sød  pige med yndigt ansigt og  dejlige brune øjne (kan ikke åbnes og lukkes), lange flotte øjne vipper  og mørkt langt  og kraftigt hår, (kanekolon)  Dukken er i hård vinil, arme, ben, knæ og albuer kan bøjes og hovedet drejes og dukken kan både stå og sidde.

Jolina er iført rigtig smart og lækkert tøj som vist på billedet.  Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Her er der kælet for detaljerne og alt i super flot kvalitet fra tyske Heart&Soul.  En dukke både til de lidt større børn, og en som samler på dukker. En dukke man ikke skiller sig af med. 

Vejl. pris er 1.190,-

Kidz´n Cats er tysk firma som producerer eksklusive dukker med mange fine detlajer, altid iført et flot sæt tøj.  Dukkerne fylder alle krav og er fri for phtalater og giftstoffer.  De bliver produceret i Tyskland.                                 Læs mere om mærket på siden "Kidz´n Cats"  under Dukker.

  • Alder: + 4 år
  • Mål: 46 cm.
  • Varenr. KC-Jolina

   

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler