Schildröt Baby Amy - uden hår, stofkrop. Smuk grønblå hættetrøje, mønstrede bukser, + 2 år, 45 cm.

675,00 DKK
749,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK

Schildkröt Baby Amy - uden hår, stofkrop. Smuk grønblå hættetrøje, mønstrede bukser, + 2 år, 45 cm.

Schildkröt.   Eksklusive  dukker fra Tyskland - Også kendt som Skildpaddedukker.

Baby Amy,  er en super skøn og dejlig dukke med blød krop, arme, ben og hoved i vinyl. store blå øjne som kan lukkes, røde kinder og nuttet ansigt. Dukken er iført flot set tøj,  grøn blå hættetrøje med hvide detaljer, mønstrede bukser på grøn bund, hvide sokker og en bluse.  Og så følger den elsked sut med. Den er lyseblå og sidder fast i en kæde.  

Skønne, smukke  dukker -  både legedukker til børn og samledukker til voksne.    Prisbelønnede i den bedste kvalitet, fri for alle giftstoffer.  Smukke og bedårende og livagtige ansigter,  Kraftigt og flot hår som kan redes og sættes,  nogle er også uden hår.  Dukkerne er både helt i vinyl  og findes også med blød stofkrop med kvalitetsfyld,  arme, ben og hoved i vinyl.  De fleste af legedukkerne kan åbne og lukke øjnene.  Sofieleg har et lille udvalg af legedukkerne. 

Model/varenr.: Schild. 7545979

Schildkröt.   Eksklusive  dukker fra Tyskland - Også kendt som Skildpaddedukker.

Eksklusive dukker -  både legedukker til børn og samledukker til voksne.    Prisbelønnede i den bedste kvalitet.  Smukke og bedårende og livagtige ansigter,  Kraftigt og flot hår som kan redes og sættes,  nogle er også uden hår.  Dukkerne er både helt i vinyl  og findes også med blød stofkrop med kvalitetsfyld,  arme, ben og hoved i vinyl.  De fleste af legedukkerne kan åbne og lukke øjnene.  Sofieleg har et lille udvalg af legedukkerne.  

Fantastisk skønne og smukke dukker som ikke er til at stå for.  Dukkerne har alle flot tøj på   I den bedste kvalitet,  med fine og festlige detaljer.  Det kan købes ekstra tøj til Schildkröt dukkerne.   

Schildkröt er gammelt tysk firma som har lavet kvalitets dukker siden 1896.  Deres producter er "Made in Germany".   se:  www.shildkroet.de  og se det store udvalg i deres katalog.

  • Alder: + 2 år
  • Mål:  45 cm.
  • Varenr.:  Schild. 7545979

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler
spacer