Schildkröt bade, babydukke i vinyl. Lina iført smukt tøj, med sut, ble og mælkeflaske, 40 cm. + 2 år

595,00 DKK

Schildkröt bade, babydukke i vinyl. Lina iført smukt tøj, med sut, ble og mælkeflaske, 40 cm. + 2 år

Lina er en dejlig lille dukke som kan komme i bad og som kan drikke og tisse.  Hun sidder også så godt og er så fin i tøjet.  Røde bukser og trøje, smuk mønstret kjole på rosa bund, sokker og lyseblå hue.  Hun har sin elskede sut med og en ekstra ble og sin rosa mælkeflaske.  Vinil krop, uden hår, blå øjne som kan lukkes og lange øjnvipper.  I alt en skøn dukke.

Schildkröt.   Eksklusive  dukker fra Tyskland - Også kendt som Skildpaddedukker.

Skønne dukker -  både legedukker til børn og samledukker til voksne.    Prisbelønnede i den bedste kvalitet, fri for  alle giftstoffer.  Smukke og bedårende og livagtige ansigter,  Kraftigt og flot hår som kan redes og sættes,  nogle er også uden hår.  Dukkerne er både helt i vinyl  og findes også med blød stofkrop med kvalitetsfyld,  arme, ben og hoved i vinyl.  De fleste af legedukkerne kan åbne og lukke øjnene.  Sofieleg har et lille udvalg af legedukkerne. 

Model/varenr.: Schild. 1340970

Schildkröt.   Eksklusive  dukker fra Tyskland - Også kendt som Skildpaddedukker.

Eksklusive dukker -  både legedukker til børn og samledukker til voksne.    Prisbelønnede i den bedste kvalitet.  Smukke og bedårende og livagtige ansigter,  Kraftigt og flot hår som kan redes og sættes,  nogle er også uden hår.  Dukkerne er både helt i vinyl  og findes også med blød stofkrop med kvalitetsfyld,  arme, ben og hoved i vinyl.  De fleste af legedukkerne kan åbne og lukke øjnene.  Sofieleg har et lille udvalg af legedukkerne.  

Fantastisk skønne og smukke dukker som ikke er til at stå for.  Dukkerne har alle flot tøj på   I den bedste kvalitet,  med fine og festlige detaljer.  Det kan købes ekstra tøj til Schildkröt dukkerne.   

Schildkröt er gammelt tysk firma som har lavet kvalitets dukker siden 1896.  Deres producter er "Made in Germany".   se:  www.shildkroet.de  og se det store udvalg i deres katalog.

  • Alder: + 2 år
  • Mål: 40 cm.
  • Varenr.:  Schild. 1340970

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler
spacer