Llorens - babydukke - lyst hår lyseblå øjne - Alvaro - 42 cm.

539,00
609,00
Du sparer: 70,00

Llorens -  babydukke -  lyst  hår lyseblå øjne -  Alvaro - 42 cm.

Han er bare så yndig  med et bedårende smukt ansigt og skønne lyse øjne.  (Kan ikke lukkes og åbnes) Så er han iført meget flot tøj, beige farvet strikbluse med korte ærmer, og strikjakke med hætte i samme farve, samt hue som passer til,  sokker og korte ternede bukser i blå og beige farve.  Han har selvfølgelig sin elskede sut med.

Stofkrop,  arme, ben og hoved i vinyl.

Model/varenr.: Llor 42123

Llorens -  babydukke dreng,   Alvaro - 42 cm.

Han er bare så yndig  med et bedårende smukt ansigt og skønne lyse øjne. 

En dejlig babydukke med blond hår, iført et fint set tøj.  Dukken har blød og dejlig stof krop og sin sut som hun er så glad for.

Skønne babydukker fra Spanien.  Llorens dukkerne er produceret af spanske M. Llorens Juan fra 1995.  som er verdens kendt for de dejlige dukker i en super god kvalitet. 

Dukkerne er 100%  spansk produceret,  dukker med naturligt dejligt ansigtsudtryk,  fantastisk design.  Llorens bruger  de bedste materialer til deres dukker. 

 Llorens dukkerne  er lavet i blød phtalatfri vinyl.  Baby dukkerne er i str.  33, 38 og 42 cm.  Babydukkerne har alle sammen en sut,  øjnene kan ikke åbnes og lukkes i.  Dukkernes tøj er i den bedste kvalitet,  flot og lækkert tøj,  smukt design og flot finis. 

  • Alder: + 18 mån.
  • Mål: 42 cm.
  • Varenr. Llor 42123

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler