Corolle - Dukke, Mademoiselle Coquette Red - 36 cm

565,00
649,00
Du sparer: 84,00
Model/varenr.: C BLW47
GRATIS levering!

Corolle - Dukke, Mademoiselle Coquette Red - 36 cm.

Hun er fantastisk sød og charmerende med sit flotte lange hår i kastanjefarve og et yndigt ansigt.  Dukken har stofkrop, smukke brune øjne som kan lukkes og åbnes.  Her er en skøn dukke til de lidt større piger som elsker, og kan finde ud af at rede og ordne håret på forskellig måde.

Miss Coquette Kastanje er iført en lilla velour nederdel, blå bluse med hvid krave og fine strømpebukser med guldglimmer.  Hun har også de sødeste lilla sko på og hårbånd i lilla.   Det kan købes ekstra tøj til dukken.

Corolle Mademoiselle dukkerne er slankere end babydukkerne,  så de skal man kigge efter når man bestiller ekstra tøj til dukkerne. 

De franske  dukker fra Corolle er alle i den bedste kvalitet og de er  kendte for sin svage vanilje aroma duft. Den samme vaniljeduft som anvendes til at skabe indre ro, tryghed og velvære i aromaterapi. Duften er naturligvis testet og godkendt. Alle Corolle dukker og babydukker er  uden phthalater.

 

  • Alder: + 3 år   (men anbefales til lidt større piger som har mere forstand på at ordne hår og skifte det flotte tøj på dukken)
  • Mål: 36 cm.
  • Varenr.  C BLW47

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler